Maybelline Baby Lips - один з абсолютних фаворитів

16.9.15

Follow my blog with Bloglovin
Maybelline Baby Lips

Сьогоднішній пост хочу присвятити чудовому продукту марки Maybelline - зволожуючому губному бальзаму Baby Lips. Цей бальзам я купила ще взимку, коли мою губи потребували особливого догляду. Скажу Вам чесно, коли побачила на прилавках магазинів цю лінію, одразу захотілось прихистити й собі якийсь з виробів. Дуже довго вагалась і не знала, який саме бальзамчик обрати, але мій вибір зупинився на Maybelline baby lips "Cherry Me".
Упаковочка виробу яскрава, кидається у очі, виконана з пластику. Кожен бальзам має інші забарвлення та упаковку.
Maybelline Baby Lips
 "Cherry Me" виконано у оранжево-рожевих тонах. За час використання у мене щось сталось з ковпачком і він тепер постійно злітає, тому мушу пильнувати, щоб помада не відкрилась у сумці.
Maybelline Baby Lips
Бальзам має яскраво виражений червоний відтінок, однак, на губах він залишає дуже приємний вишневий колір. Якщо нанести один шар засобу, залишається ледь помітний відтінок, якщо ж більше - яскравіший. Колір тримається до години часу, потім залишається лише приємне відчуття зволоження. 
Maybelline Baby Lips
Запах вишневий, дуже відчутний. Бальзам дуже приємно наноситься на губи, просто тане. Консистенція бальзаму  вдала - не надто жирна, але й не тверда. У продукту відсутній смак. Великим плюсом є вміст SPF 20 - він дбає про добрий стан шкіри губ як взимку, так і літом. Вироблений у Франці. Вага - 4 гр.
Якість фото кульгає, але хотілося проілюструвати як виглядає бальзамчик у дії.
Maybelline Baby Lips
Maybelline Baby lips користувалась напротязі різних пір року і можу з певністю сказати, що із завданням зволоження губ та наданням їм гарного вигляду він вдало справляється.
А у Вас є якийсь з бальзамів Maybelline Baby lips?


You Might Also Like

6 коментарі

About Me

Like us on Facebook