10 фільмів, які піднімають настрій

24.6.20


Топ-10 фільмів, які піднімуть настрій

Карантин
трохи змінив нашу рутину і дав нам більше вільного часу. А ще, він змусив нас засумувати через зміни планів та замкнутість вдома. Алеее, сумувати не варто! Все закінчується, а отже і ця чорна полоса добіжить кінця. А поки ситуація все ще нестабільна, а настрій часто на нулі, пропоную підбірку цікавих та приємних фільмів, які однозначно піднімуть Вам настрій.

Приборкання норовистого

Італійська комедія, що миттєво піднімає настрій та переносить у 80-ті роки італійської провінції. Адріано Челентано + Орнелла Муті = вибухова суміш італійських пристрастей! А момент, де Челентано, пританцьовуючи, товче виноград - шедевр!

Топ-10 фільмів, які піднімуть настрій

Диво

Неймовірна історія про маленького хлопчика Оггі, який страждає через особливість зовнішності пов'язану з його хворобою. Малюк досі перебував на домашньому навчанні, а зараз настав час піти у 5 клас школи. Він надзвичайно боїться цієї пригоди, адже він особливий.....
Фільм про добро, про особливості, про труднощі та їх поконання та про міжлюдські стосунки.

Топ-10 фільмів, які піднімуть настрій

За бортом

Одна з найкумедніших кінострічок всіх часів. Після неї моя дитяча уява вимальовувала, яку гардеробну я буду мати, коли виросту (досі ще її немаю, але мріяти продовжую). Голді Хоун та Курт Рассел у одному романтичному фільмі - це гарантія чудового вечора.

Топ-10 фільмів, які піднімуть настрій


Алладін

Казка дитинства у новій інтерпретації Діснея. Безхатько Алладін закохується у принцесу Жасмін та за допомогою Джина рятує королівство. Ця прекрасна картина сповнена яскравих кольорів, чарівної музики та діалогів сповнених гумору. Хороший настрій гарантовано!

Топ-10 фільмів, які піднімуть настрій

Марлі і я

Молода подружня пара думає про батьківство. Однак, перш ніж взяти на себе відповідальність батьківства, вони заводять песика - Марлі, щоб перевірити свої сили. Ох, і пригоди на них чекають разом з некерованим домашній улюбленцем, що випробує їхні нерви на міцність!

Топ-10 фільмів, які піднімуть настрій

Чого хочуть жінки

Якщо Ви ще не бачили цієї комедії, Ви багато пропустили. Фільм про одвічне питання: "Ну чого ті жінки хочуть?" (навіть самі жінки цього не знають). От якщо б можна було залізти до них у голову та прочитати їхні думки.... Однак, чи допомогло б це вирішити проблеми? Головний герой Нік однозначно відповість на це запитання у цій культовій комедії.

Топ-10 фільмів, які піднімуть настрій

Відпочинок по обміну

Дві красиві, однак, нещасливі жінки в один момент свого життя вирішують зробити щось абсолютно божевільне - помінятись домівками на час відпустки. Життя зводить їх не просто так. Ця авантюра раз і назавжди змінить їхнє життя, подарує щастя та змінить життєві орієнтири.

Топ-10 фільмів, які піднімуть настрій

Диявол носить Прада

Приємний фільм, який точно припаде до смаку любителям моди. Як негламурній дівчинци, що мріє про кар'єру журналіста влитись у компанію акул моди? Як справитись з надзвичайно вимогливою шефинею, яка є однією з найвпливовіших фігур у світі фешн? Власне, про це ми і дізнаємось з цієї стрічки.

Топ-10 фільмів, які піднімуть настрій

Татові знову 17

А що, якщо б можна було все повернути назад? Задумувались колись над цим питанням? Над таким ж питання задумався головний герой стрічки - Майк О'Донелл. Його сімейне життя під жахливою загрозою, тому доля дає його неймовірний шанс повернутись у часи молодості, щоб виправити помилки... Чи скористається він своїм "щасливим білетом"?

Топ-10 фільмів, які піднімуть настрій

Із 13 в 30

Усі маленькі дівчата мріють подорослішати. Перспектива дорослості дуже манить: підбори, косметика, лаки, романтичні пригоди (аххх, це здавалось таким недосяжним та прекрасним).
Головна героїня кіно - Дженна, саме з таких дівчаток. Вона незадоволена своєю зовнішністю, їй важко влитись у компанію крутих дівчат, а ще вона не подобається своєму обранцю, а тому мріє пошвидше вирости.... Ііііііііііііііііі? Магічний випадок дозволяє їй втілити цю мрію у реальність.

Топ-10 фільмів, які піднімуть настрій

А які Ваші улюблені фільми? Такі, що піднімають настрій, навіть тоді, коли все погано? 


You Might Also Like

0 коментарі

About Me

Like us on Facebook