Сонцезахисна емульсія Vichy capital soleil spf 50

29.8.15

Сонцезахисна емульсія Vichy capital soleil spf 50

Знаю, що літечко вже добігає кінця, але не можу не поділитись з Вами захватом від сонцезахисної емульсії Vichy capital soleil spf 50. Ніколи раніше не витрачала кошти на подібного типу косметику. Мені завжди здавалось, що ще рано. Однак, цього року я почала користуватись кремами для проблемного типу шкіри з кислотами. Використання такої косметики зобов'язує до користування сонцезахисними емульсіями, бо інакше шкіра може дуже постраждати (після кислот вона є дуже ослаблена). 
Скажу чесно, сонцезахисний крем для обличчя шукала довго. Читала не один відгук та придивлялась до цін на такого типу продукти. І ось, еврика, мій вибір зупинився на сонцезахисній емульсії Vichy capital soleil spf 50  для комбінованої та жирної чутливої шкіри.


Консистенція емульсії при нанесенні:


Сонцезахисна емульсія Vichy capital soleil spf 50

Вигляд шкіри після нанесення емульсії:


Сонцезахисна емульсія Vichy capital soleil spf 50

Емульсія має дуже приємну консистенцію, білий колір. Наноситься з легкістю, має надзвичайно приємний запах. Наношу її після денного крему, не залишає білих слідів, матує шкіру і залишає шлейф аромату. Після контакту з водою треба поновити шар сонцезахисної емульсії. Після цілого літа користування Vichy capital ideal soleil spf 50 моє обличчя не загоріло анітрішечки ( трохи смішно виглядає різниця між загаром на тілі і білим обличчям, але для мене на першому місці  здоров'я). Користувалась щодня, на морі поновлювала шари по декілька разів і у пляшечці місткістю 50 мл залишилась ще десь 1\3 засобу. Емульсія не забиває пори і не викликає жодного подразнення, що є величенним +. Позитивною стороною є також те, що емульсія може використовуватись під макіяж і навіть продовжує тривалість макіяжу на декілька годин. Чудово, чи не так ??
Сонцезахисна емульсія Vichy capital soleil spf 50


На жаль, не можу сфотографувати склад засобу, адже викинула коробочку. 
Однак, знаю, що Vichy capital ideal soleil spf 50 - містить зміцнюючу та заспокоюючу термальну воду з Vichy, є гіпоалергічний, запобігає фотостарінню шкіри і опікам, не містить парабенів. 
Якщо ви шукаєте сонцезахисний засіб для обличчя, раджу спробувати Vichy capital ideal soleil spf 50. Ціна засобу за 50 мл - 300 грн.
А ви захищаєте шкіру фільтрами ? Якщо так, то поділіться зі мною якими ? :)

You Might Also Like

0 коментарі

About Me

Like us on Facebook