Корисна піца з курячого філе за 15 хвилин (без борошна, дріжджів і кетчупу)

27.8.15


Корисна піца за 15 хвилин
Думаю, що кожен з нас любить поласувати шматочком гарячої та смачної піци. Всім відомо, що піца - досить калорійна страва, яка може надовго залишитись на талії у вигляді зайвих сантиметрів. Звісно, завжди можна дозволити собі нездорові ласощі у малих кількостях, та чи не краще приготувати цю страву так, щоб вона не лише приносила смакове задоволення, але  й доопомагала Вам бути у незрівнянній формі? 

Пропоную сьогодні приготувати неймовірно смачну піцу, у якій не буде жодного шкідливого продукту. Даю зуб, що як тільки ви спробуєте один шматок, вже не зможете відірватись :)

Інградієнти:
                      -куряче філе- 300 г
                      - яйце- 1 шт
                      - базилік, сіль, перець (за смаком)
                      - сир (на Ваш розсуд)
                      - помідор- 3 шт 
                      - оливкова олія - 2 ст л

Начинка на Ваш смак (можете збагатити цю страву маслинами, ананасом, огірками, шпинатом, вареними яйцями і т.п). Особисто я поклала шпинат, та маленькі шматочки дієтичної ковбаски (зовсім трішечки :Р).

Отже, розрізаємо куряче філе на маленькі шматочки, додаємо яйце та спеції і мелемо блендером до консистенції фаршу. Отриманий фарш укладаємо на противень (устелений пергаментним папером і легенько змазаним 1 ложкою оливкової олії). В той час нарізаємо кільцями помідори і підсмажуємо їх на 1 столовій ложці олії зо 5-7 хвилин. Пізніше ми розприділяємо отриману підливу з помідорів на тісто з фаршу( за бажанням додаємо інградієнти на Ваш смак) і притрушуємо сиром, натертим на терці. Наше чудо відправляємо у духовку на 15 хвилин при 180 градусах. Подавати та смакувати гарячою. 
Смачного, мої любі :)

You Might Also Like

0 коментарі

About Me

Like us on Facebook