Міцелярна вода Green Pharmacy Herbal cosmetics з екстрактом вівса

29.8.15

Міцелярна вода 
 Cьогодні вирішила зачепити тему міцелярної води та залишити огляд на міцелярну воду від Green Pharmacy. Міцелярна вода здобула популярність чи не у всіх куточках світу. Що таке міцелярна вода ? За консистенцією, запахом та виглядом вона нічим не відрізняється від простої фільтрованої води. Проте, міцелярна вода - це водний розчин, що містить у свому складі розчинені крапельки міцели (активної речовини). Винайшли міцелярну воду у Франції і застосовують для швидкого та якісного демакіяжу. Все що треба зробити - це нанести міцелярну воду  на ватний диск та протерти бажані зони шкіри засобом. Косметика, наче притягнена магнітом, залишається на ватному диску. Розчин є безпечний для епідермісу та підходить абсолютно усім типам шкіри. Окрім цього, міцелярна вода тонізує та пом'якшує шкіри, що, без сумніву, є великим плюсом. 


Міцелярна вода
Сама користуюсь міцелярною водою напротязі року. Першою міцелярною водою була Garnier, однак сьогодні мова піде не про неї.
Міцелярна вода Green Pharmacy з екстрактом вівса привернула мою увагу з прилавка польського магазину. Green Pharmacy- це польська лінія натуральної косметики, яка користується досить великим попитом та має багато прихильників. Декілька разів у свому житті я мала продукцію від цієї фірми і не була розчарована. Однак, міцелярна вода мене дещо засмутила.

У пляшці міститься 500 мл речовини. Виробник сповіщає, що міцелярна вода містить 0% парабенів, мила. барвників чи запахів. У складі є екстракт вівса та пантенол.

Міцелярна водаКоли наношу міцелярну воду на ватний диск, то відчуваю якийсь трохи їдкий запах. Добре справляється з демакіяжем, але шкіра після засобу надто липка. Маючи досвід користування міцелярною водою від Garnier мене це трохи засмутило. Якось незвично моя шкіра себе відчуває після цього засобу, тому я використовую його тільки для демакіяжу очей.
Пляшечка міцелярної води зручна, легко відкривається та дозується.
Думаю, що ця міцелярна вода ідеально підійде для сухої та чутливої шкіри.
Ціна засобу - близько 3$.
А Ви користуєтесь міцелярною водою ? Які Ваші фаворити ?

You Might Also Like

0 коментарі

About Me

Like us on Facebook