Sally Hansen miracle gel (330 Redgy) + Sally Hansen miracle gel top coat

28.8.15

Sally Hansen Miracle gel+ Sally Hansen miracle gel top coat

Хочу представити Вам чудову альтернативу салонному Shellac чи іншим гелевим покриттям.
Ні для кого не є новинкою, що руки - окраса жінки, тож вони завжди мають виглядати гарно. Зараз великим попитом користується покриття нігтевої пластини гель лаком. В залежності від салону та оздоби нігтя ціни на таку процедуру коливаються, але в середньому це 150 гривень. Я сама є прихильницею такого манікюру, адже нігті залишають на 3 тижні в чудовому стані. Однак, часом ціна трохи кусається, та й на додаток, після гель-лаку мої нігті стають крихкішими і тоншими. Тож, начитавшись позитивних відгуків у інтернеті я вирішила купити гель-лак від Sally Hansen.

Sally Hansen Miracle gel+ Sally Hansen miracle gel top coat
Величезним плюсом лаку є те, що він не вимагає наявності лампи та дуже швидко сохне. Лак має плоску, заокруглену кисточку, якої дуже зручно наности його на нігті. Для щільного покриття можна наносити 2 шари лаку, однак, мені цілком вистачає одного. Після базового кольору лак треба покрити закріплювачем Sally Hansen miracle gel top coat. Закріплювач надає лаку глянцевий блиск, не дає облазити чи тріскати, сохне 5-7 хвилин. Приємним плюсом є те, що закріплювач від Sally Hansen можна наносити на будь-який інший лак, ця процедура продовжить тривалість Вашого манікюру ;)  Лак змивається без зайвих проблем, як кожне інше покриття. Це мене дуже потішило, адже востаннє, коли я робила "салонний гель", то віддирала лак "зубами". На привеликий жаль, лак не тримається на нігтях 2 тижні, як обіцяють нам виробники, АЛЕ тривалість манікюру- більше тижня вже є справжнім досягненням для жінок, які не мають часу перемальовувати нігті що  другий день. 
Малюю нігті цим лаком на протязі 3 місяців і в баночці ще залишилась більша половина. Від нього нігті не стають слабші, перестали слоїтись.



Sally Hansen Miracle gel+ Sally Hansen miracle gel top coat

На світлинах Sally Hansen miracle gel 330 Redgy i Sally Hansen Miralce gel top coat.
  Всім, хто любить свої нігтики і хоче якісний і швидкий манікюр у домашніх умовах, раджу придбати цей чудовий засіб.
Ціна - близько  9$ за одиницю.

Sally Hansen miracle gel top coat 330 redgy


You Might Also Like

2 коментарі

About Me

Like us on Facebook