4 косметичні засоби "must have", які врятують у критичній ситуації

30.3.19


У кожної з нас бувають такі дні, коли все йде не по плану. От знаєш, не буває так, щоб якась одна проблема на раз. Мабуть, у природі закладено, що якщо стається щось одне, то відразу валиться все підряд: волосся не укладається, на чолі вискочив прищ, а синяки під очами такі, що страшно на люди виходити. А тут ще й в той самий день у Тебе важлива зустріч, а може навіть побачення, або подія, на яку Ти довго і нудно чекала. Ехх, знайомо? 
Це такий собі "закон Мерфі" і від нього ну ніяк не втечеш (перевірено). Саме на такі дні варто мати у своїй артилерії декілька перевірених засобів, які допоможуть вийти із ситуації переможцем. У мене такі є, і сьогодні я поділюсь ними з Тобою.

It Cosmetics Bye Bye Under Eye Illumination Full Coverage Anti-Aging Concealer


Тут навіть коментарі зайві. Засіб крутий настільки, що мені просто бракує слів. Перекриває навіть найгірші синяки, не "злазить", не забивається у дрібні мімічні зморшки, має зволожуючу дію, надає вигляд здорової і сяючої шкіри. Він дуже зручний у нанесенні, тримається цілий день і реально дає зміни "на лице".

Batiste  Dry Shampoo Heavenly Volume


Мені здається, що вже не залишилось людини, яка б не чула про ці сухі шампуні. Знаю, знаю, їх не радять використовувати часто, адже вони можуть пересушувати шкіру та викликати проблеми. Однак, у критичних випадках, коли волосся зовсім не слухається і виглядає "програшно" - цей шампунь Твоє спасіння. Спробуй, однозначно не пошкодуєш.

Крем для тіла Miya Cosmetics Glow Me 



"Крем для тіла?" - скажеш Ти. "Ага" - без сумнівів відповім я. Хоча, це не простий крем для тіла,  це магія у тюбику. Уяви собі на хвилинку густий крем, який залишає на тілі легкі вкраплення блискіток і шлейф аромату дорогих парфумів. Після нього шкіра виглядає здоровою, сяючою і при цьому ще й спокусливо пахне. Як не крути, коли ти смачно пахнеш, то і впевненість прибуває.

Тканеві масочки (Holika Holika, Missha)





Ще один must-have у косметичці жінки. Неважливо, як ти виглядаєш до застосування цього чудо-засобу, після - ти будеш сяяти. Після нанесення тканевої маски обличчя змінює свій вигляд, шкіра стає сяючою, набуває блиску та розгладжується.
Є різні масочки такого типу: одні мають на меті розсвітлити шкіру, інші підсушують недоліки, ще інші розгладжують маленькі зморшки та зволожують. Якщо Тобі важливо швиденько надати шкірі гарний здоровий відтінок, просто наклади масочку на 20 хвилин, і йди підкорювати світ.

А у Тебе є засоби для надзвичайних випадків? Не забудь поділитись!

You Might Also Like

0 коментарі

About Me

Like us on Facebook