Що подарувати хлопцю на Миколая?

1.12.15

Шаленими темпами наближається пора лапатого снігу, посиденьок за горнятком теплого напою та казкових свят, які несуть з собою радість, затишок та вічні роздуми "а що ж подарувати коханому". Шкарпетки і леза для гоління-це якось геть "не комильфо", тож я вирішила поділитись з Вами своїми роздумами на цю тему.
Як на мене, подарунок має дарувати емоції і за цим критерієм  перше місце посідають подорожі.
 Подорож - єдина річ, купуючи яку, стаєш багатшим.(автор невідомий)


Тільки про дві речі ми будемо шкодувати на смертному одрі - що мало любили і мало подорожували.(Марк Твен)
Дізнайтесь, які місця подобаються Вашій половинці. Звісно, Ви не зобов'язані купляти білети на Балі на 2 тижні, але ж можна вибрати, наприклад, тур по замках, цікавих місцинах, заповідниках і тд. Я думаю, що вибираючи подорож, уяві є де розгулятись і завжди можна знайти щось на кишеню кожного розміру.

Наступним цікавим подарунком можуть бути білети в кіно\театр\оперу\картинну галерею. Погодьтесь, що Ви вкрай рідко знаходите час та можливість, щоб вийти "у люди" та насолодитись мистецвтом. Часто у щоденній суматосі ми не помічаємо багато неймовірно цікавих речей та подій, а свята дають нам змогу по-новому подивитись на світ з його принадами, яких навколо сила-силенна!

Сертифікати на певні послуги теж можуть стати у пригоді. У наш час є безліч порталів та компаній, які пропонують за певну плату підкорити гору на сновборді, стрибнути з парашутом, зайнятись рафтингом чи вейкбордом(звісно, якщо Ваш чоловік екстримал). Окрім цього, можна подарувати коханому масаж у достойному спа, похід у сауну, заняття картингом або абонемент у спортклуб. Не гіршими подарунками стануть цікаві настільні ігри, які можна грати у компанії в зимові вечори, термобілизна чи білети на матч улюбленої футбольної команди.
Ще одна ніша-це хендмейд подарунки. Дрібнички виконані власноруч завжди несуть з собою виняткове тепло та часто цінуються навіть більше, ніж дорогі речі. І це не дивно, адже щоб виконати якийсь презент, Ви витрачаєте час та вкладаєте максимум старань, щоб зробити приємне коханій людині.

Це тільки невеличкий список приємних подарунків. Основне, чим я керуюсь при виборі подарунків для мужчини-це його інтереси та вподобання, а також наші спільні мрії та захоплення. Головне дарувати навіть найменшу дрібничку з любов'ю та добрими намірами, тоді подарунок буде найкращий! :)
А що зазвичай даруєте ви своїм половинкам?

You Might Also Like

2 коментарі

About Me

Like us on Facebook