Як створити капсульний гардероб? Курс "Карта стилю" від Оксани Мацьків

20.10.19

Як створити капсульний гардероб? Курс "Карта стилю" від Оксани Мацьків

Ох, ця агонія, коли ти стоїш біля шафи напханої одягом, але далі не маєш що одягнути. О, цей біль, який ти відчуваєш у магазинах з безліччю одежі, але губишся у фасонах, кольорах та тканинах. І, о, бідний гаманець, який щоразу тоншає, але не наближає тебе до омріяного вигляду.

Як створити капсульний гардероб?
Домашнє завдання до одної з лекцій: "Монохромний образ"
Чи можеш ти сказати про себе, що ти точно знаєш які фасони та типи одягу тобі личать? Чи знаєш ти, що кожний тип фігури має свої плюси, які можна вміло підкреслити правильними речами? Я, наприклад, завжди знала про це, однак коли діло доходило до одягу, то я все одно давала промах, вибираючи невдалі кольори, фасони чи тканини. 

Та все змінилось тоді, коли я вирішила взяти участь у курсі неймовірної Оксани Мацьків. Виявилось, що при бажанні, стилю можна навчитись. А якщо взяти до уваги опіку та вказівки чудової іміджмейкер (Вона чарівниця, гарантую) - то навчання стає не просто інтенсивом з 6 лекцій, а подорожжю у незвіданий світ, який ніби дає тобі ковток повітря та відкриває новий незвіданий світ.

Як створити капсульний гардероб?
Домашнє завдання до одної з лекцій: "Аналоговий образ"
Перейдімо до самого курсу. Складається він з 6 лекцій від Оксани у відео-форматі (фільми тривалістю +- година, які я просто ковтала, наче хліб насущний). До кожної лекції є домашнє завдання, за яке учень отримує оцінку від стилістки. Завдання максимально скеровані на коригування смаку та "знайдення" як свого стилю, так і себе самої. Завершується курс складенням карти стилю з урахуванняи усіх нюансів, та створенням базової капсули для певного сезону. 

Після курсу учень дізнаається про:

  • свій тип фігури
  • свій кольоротип
  • знаменитостей з таким кольоротипом та типом фігури
  • базову палітру кольорів до свого кольоротипу
  • монохромний, компліментарний, аналоговий образи
  • речі у гардеробі, яких варто позбутись, розбір шафи
  • такнини та їхній склад
  • капсульний гардероб
  • свою уніформу
  • аксесуари
  • магазини, де можна придбати все необхідне для своєї капсули
  • свій харектерний стиль

Капсула - мінімалістичний гарероб, що складається з речей, які максимально компонуються між собою, утворюючи гармонійні наряди.
Як створити капсульний гардероб?
Створення класичного образу
Зізнаюсь, початок формування стилю - це копітка робота, що вимагає певних зусиль. Під час виконання деяких завдань я настільки поглинала у творчий процес, що просиджувала по 5-6 годин підбираючі "look"и. І, ні, не подумайте - це не було подібним виконанню домашньої роботи у школі. Це скоріше було чимось на кшталт повного занурення у світ моди, де все оживає за умови певного набору вмінь. А окрім цього - для мене кожен урок був певною терапією, яка щоразу допомагала прочищати думки та розкладати їх "по полицям".

Як створити капсульний гардероб?
Створення романтичного образу
Хочу окремо виділити енергетику Оксани, що передавалась навіть через екран. Якимось магічним образом Вона розкриває у душі жінки бажання бути жіночною, красивою, наповненою. Вона допомагає крилам вирости, а вірі у себе утвердитись. А ще, Вона допомагає усвідомити, що краса таки врятує світ. Однак не тільки зовнішня краса, а й внутрішня, яку, власне Оксана і випромінює. 

Якщо ти не знаєш як вдягатись, якщо покупка одягу - це кара Божа, якщо ти думаєш, що не маєш стилю - підписуйся на Оксану - Вона однозначно направить на правильну дорогу. А якщо вийде новий курс "Карта стилю" - записуйся без жодних сумнівів, воно того варте!

інстаграм Оксани: @oksanamatskiv_

Сертифікат завершення курсу "Твоя карта стилю"




You Might Also Like

0 коментарі

About Me

Like us on Facebook