Як Позбутися Прищів: 10 Дієвих Порад Косметолога

2.8.19


Прищі, вразливість шкіри, розширені пори, акне, сухість - кому з нас не відгукується хоча б якийсь з цих проблем? А якщо я скажу, що ідеальну шкіру можна досягнути?
Ти точно будеш шокована від 10 дієвих кроків, якими зі мною по-секрету поділилась косметолог. Важливо те, що вони прості, але якщо їх дотримуватись, то вже за декілька місяців ти не впізнаєш свою шкіру!

1. Відмовся від важких тональних кремів. Estee Lauder Double Wear (який на щастя я так і не купила), Revlon Colorstay (тональник, який мені дуже полюбився через свою матуючу дію) та інші сильнокриючі та матуючі засоби не дозволяють шкірі дихати, забивають пори та висушують. Перекривати недоліки важкими тоналками - не вихід, варто копнути глибше і позбутись кореню проблеми.

2. Більше зволожуй шкіру. Дівчаткам з жирною та комбінованою шкірою часто здається, що засоби з підсушуючою дією-панацея на всі випадки життя. Однак, як говорять косметологи, таку шкіру навпаки потрібно зволожувати. Виявляється, що від висушуючих засобів продукція сального жиру посилюється, а це тільки погіршує її стан.
3. Перестань вживати лактозу. Особисто я взагалі уникаю молочних продуктів, бо вони кардинально погіршують стан моєї шкіри. Бачиш прищі та висипання? Спробуй прожити місяць без молочки - думаю, що результат буде "на лице".

4. Не вживай тоніки/ лосьйони зі спиртом. Спирт для шкіри - це зло. Тут знову ж таки йдеться про надмірне висушення шкіри, яка потім віддячується ще більшим виробленням сального жиру.

5. Не можеш без косметики - обирай мінеральну. Мінеральна косметика - це та, яка повністю складається з подрібнених мінералів - твердих неорганічних речовин природнього походження. Вона існує лише у вигляді сипучих засобів. До речі, більшість засобів массмаркету з наліпкою "мінеральна косметика" насправді просто мінералізована. В їх складі не лише мінерали, а й зв'язуючі речовини, емолієнти (що часто забивають пори), масла, силікони, парабени, які негативно впливають на шкіру.

6. Купи гідролат троянди або термальну воду та використовуй їх як тонік. Як один засіб, так і другий, варто випробувати і вирішити, що подобається більше. Термальна водичка вже колись гостювала на моїй поличці, тому тепер тестую гідролат троянди. Відчуття від використання дуже приємні, більше напишу після детальнішого знайомства.

7. Здай гормональні аналізи, а також біохімічний аналіз крові. Якщо у організмі якийсь орган хворіє, зазвичай результат цього процесу видно назовні. І ніякі косметичні процедури не залікують проблему, якщо вона сидить десь глибоко всередині.

8. Зміни доглядову косметику. Користуйся ніжними засобами, які мають на меті заспокоєння шкіри та зволоження її. Запровадь до свого щоденного догляду засоби, що складаються з натуральних складників (мені вона приписала веганські засоби на базі натуральних складників).

 
9. Користуйся сонцезахисним кремом для обличчя. Щодо цього пункту взагалі не має бути жодних питань. Якщо хочеш довго тішитись молодою шкірою без зморшок спричинених фотостарінням, або пігментних плям - цей засіб просто must-have.

10. Зроби домашній тонік з оцту (так, з оцту, Карл!) та протирай ним місця з розширеними порами. Мені про користь оцту завжди розповідала бабуся, однак до її поради, на жаль, я не прислухалась. І ось тепер, моя косметолог дала мені рецепт класного тоніку за копійки, який злущує верхній шар відмерлих клітин і зтягує пори.

А тепер зізнавайся, якими кроками нехтувала ти (або яких здавна притримуєшся)? Що для Тебе з цих кроків здається найважчим? 

You Might Also Like

0 коментарі

About Me

Like us on Facebook