Олійка Evree Magic Rose для обличчя та шиї-спосіб на здоровий вигляд шкіри

23.11.15

Олійка для Evree Magic Rose для обличчя та шиї-спосіб на здоровий вигляд шкіри

Якщо Ви знаходитесь у пошуках зволожуючого багатофункційного засобу, який би регенерував шкіру, регулював виділення себум та вирівнював колір обличчя-сьогоднішній пост буде для Вас корисним. Сьогодні я хотіла б представити Вам магічний засіб польського виробництва Evree. Останнім часом я надаю перевагу засобам, в складі яких фігурують натуральні компоненти, адже ніщо так не допомагає в боротьбі за красу та здоров'я, як природа.
Evree Magic Rose-це олійка на базі масел з троянди, мигдаля, винограду, соняшнику та рису. Вона створена для догляду за мішаним типом шкіри. Олійка не містить парабенів, силіконів, парафінів та мінеральних олійок. Вона збагачена комплексом вітамінів A,B та С, а також фруктовими кислотами. Магічна олійка не затикає пори та вважається ідеальною для жирної шкіри. 

Олійка для Evree Magic Rose для обличчя та шиї-спосіб на здоровий вигляд шкіри

Evree Magic Rose можна застосовувати різними способами: 
- Як серум, наносячи безпосередньо на очищену шкіру 4-6 крапель;
- Як додаток до улюбленого крему для обличчя;
- Як масочку, наносячи 10-12 крапель і залишаючи їх на 10-15 хвилин на обличчі;
- Як базу під макіяж, завдяки чому макіяж буде триматись довше;
- Як охоронний засіб від вітру та морозу;
- Як олійку для масажу.
Продуцент обіцяє нам, що завдяки олійці лагодяться запальні процеси, нівелюються сліди на шкірі, зменшується видимість капілярних сіточок, зменшуються пори. Засіб має на меті побудження продукції колагену, протизморшкову та балансуючу дії.

Олійка для Evree Magic Rose для обличчя та шиї-спосіб на здоровий вигляд шкіриОлійка для Evree Magic Rose для обличчя та шиї-спосіб на здоровий вигляд шкіри
Олійка для Evree Magic Rose для обличчя та шиї-спосіб на здоровий вигляд шкіри

Засіб запакований у картонку, а сама олійка міститься у скляній баночці з піпеткою. Як на мене, ідея з піпеткою дуже влучна, адже так можна набирати рівно стільки засобу, на скільки є потреба. Піпетка на кінчику зігнена вбік , що запобігає витіканню вже набраної олійки. Запах Evree Magic Rose насичено-трояндовий та приємний.
Мої враження від олійки дуже позитивні. Я вже неодноразово робила масаж обличчя олійкою та наносила її як базу під макіяж. І так, і сяк, олійка проявила себе відмінно. Вона не липка, швидко впитується в шкіру, добре зволожує та дбайливо регенерує шкіру. Раджу усім дарувати своїй шкірі обличчя масаж олійками, після якого вона сяє красою та свіжістю. До речі, на упакуванні була заміщена інструкція по виконанню масажу для обличчя.

Олійка для Evree Magic Rose для обличчя та шиї-спосіб на здоровий вигляд шкіри
А які олійки Ваші улюблені? Чи любите Ви додавати олійки у косметичні засоби?






You Might Also Like

4 коментарі

About Me

Like us on Facebook